Om få dage lanceres årets program på Building Green

Building Green glæder sig til at lancere det fulde program for Main Stage og seminarrækkerne, der indeholder debatter og højaktuelle indlæg. Igen i år vil Main Stage i høj grad byde på indlæg fra topnavne på nationalt og internationalt niveau.

 

Tirsdag 29. august 2017 går årets program live! Hold godt øje på vores website http://www.buildinggreen.eu/cph.
Du kan også tilmelde dig Building Greens nyhedsbrev – så sørger vi for at holde dig opdateret.

Circle House på Building Green 2017! Vi kan stolte præsentere Circle House området, hvor man kan møde nogle af projektets stiftere og lære mere om cirkulært byggeri og dets betydning inden for teknik, samfund og økonomi. Læs her.
REBUILD INNOVATION vil være at finde på årets afholdelse, og er stedet fyldt med nye teknologier og innovative tanker. Udvalgte virksomheder for mulighed for at pitche deres idé overfor en kompetent jury.
Det Bæredygtige Element uddeles igen i år til en person og et produkt, der har gjort en grøn forskel i byggerbranchen. Indstil her.

TILMELD DIG ALLEREDE NU TIL BUILDING GREEN 2017!

Main Stage vil være spækket med internationale og natiole keynotes samt aktuelle debatter.
På VIP-Discussions tager Building Greens partnere politiske/ideologiske emner op til diskussion. Det bliver i form af debatter og indlæg og afholdes på tværs af samarbejdspartnerne. Building Greens partnere vil på Learning Sessions bl.a. præsentere konkrete metoder/materialer/emner med ekspertindlæg – omdrejningspunktet er produkt, teori og praksis. Det er her, at de besøgende kan hente værktøjer og inspiration til deres interesser og fagområde. Førerende producenter vil bringe interessante og nyhedsrelaterede indlæg på Specialist Talks.

Vi glæder os til at se dig!