Stream programmet og vær med på første række

Nu er der ikke længe til, du kan være med på første række og livestreame hele Building Greens jubilæumsprogram. Den 28. og 29. oktober kan du opleve en videnseksplosion, når mere end 120 talere deler ud af viden om bæredygtigt byggeri og arkitektur.

Når vi ikke kan mødes, som vi plejer, kan du i stedet få samme viden derhjemme, på kontoret eller hvor end du befinder dig. Alle talerne og debatterne bliver filmet live og foregår i realtid. Det betyder, du kan deltage aktivt i debatterne og stille spørgsmål i chatfunktionen – ligesom hvis vi var samlet i Forum. Læs mere og tilmeld dig her.

Stor, professionel videoproduktion
Sammen med branchens bedste har vi arrangeret en stor videoproduktion med flere kameraer på de forskellige scener, så du får viden serveret i levende billeder og flotte omgivelser – og du får følelsen af at være på Building Green hjemmefra. Vi sørger for viden om bæredygtigt byggeri. Det eneste, du skal gøre, er at sætte dig godt til rette og vælge mellem alle de mange spændende debatter og talere.

Bæredygtigt byggeri på 3 digitale scener
Vi har samlet aktiviteterne på 3 scener i stedet for 4, så du hele tiden har noget at vælge i mellem, når du ikke skal bruge tid på at bevæge dig rundt mellem scenerne.

Main Stage: Oplev bl.a. boligminister Kaare Dybvad, Dorte Mandrup, Dan Stubbergaard, Jeff Risom, David Zahle og Kasper Guldager Jensen.

Green Discussions: Vær med i debatter om indeklima, den frivillige bæredygtighedsklasse, bæredygtige dilemmaer, klimapåvirkning, social bæredygtighed, renovering og meget andet.

Learning Sessions: Bliv klogere på materialer, LCA, solenergi, cirkulær økonomi, træbyggeri, biodiversitet, AI og Machine Learning og meget andet.

Gå på opdagelse i programmet her.

Hvorfor skal du deltage?

  • Du kan sidde derhjemme i sofaen i pyjamas, eller på kontoret med dine kollegaer – du bestemmer helt selv
  • Du kan deltage i debatterne og stille spørgsmål direkte til talerne via live-chatten
  • Du kan sidde på første række til Dorte Mandrup, Dan Stubbergaard, Kaare Dybvad og alle de andre
  • Du kan se hele programmet og frit vælge mellem de 3 scener – uden at bevæge dig
  • Du får en status på bæredygtigt byggeri det sidste årti og konkret viden til at accelerere bæredygtigt byggeri i fremtiden

 
Se med på første række og vær med til at accelerere bæredygtigt byggeri!