Ny international taler fra Paris på Build for Creativity

Du kan nu glæde dig til at høre Francesco Cingolani, der står bag Volumes Laboratory i Paris. På Build for Creativity den 8. & 9. marts kan du høre et inspirerende indlæg fra Francesco, om det inkluderende fællesskab og hvordan de skaber og bygger bæredygtige byer og samfund.

På konferencen kan du høre et spændende indlæg fra Francesco Cingolani, der er Cofounder og direktør i Volumes Laboratory Paris. Han taler om hvordan fællesskaber såsom foodlabs, fablabs og innovationshubs kan spille en afgørende rolle i byggeriet for mere inkluderende og bæredygtige byer og samfund.

Build for Creativity er Building Greens nye konference om Creative Placemaking. Creative Placemaking bringer kunst og kultur, hånd i hånd med design, ind i byggebranchens projekter for at skabe stedets fysiske, sociale, kulturelle og økonomiske identitet. Ved at give plads til at kulturen og den menneskelige kreativitet kan vi skabe områder og samfund, der både er levende og rige kulturelt, socialt og ikke mindst økonomisk. At indtænke Creative Placemaking-principper i dine projekter helt fra starten kan øge værdien af dine byggeprojekter kulturelt, socialt, men også miljømæssigt og økonomisk. Det handler i sidste ende om bæredygtighed.

Læs mere her

Tilmeld dig her