Gratis seminarer om bæredygtigt byggeri

Vær med i de grønne debatter på Green Discussion, der giver dig 2 hele dage med oplæg og debatter den 2. og 3. november. På Building Green København i Forum den 2. og 3. november kan du opleve inspirerende talere og spændende debatter på flere forskellige scener.

For eksempel på scenen Green Discussion kan du høre en masse spændende debatter, der alle går i dybden med bæredygtigt byggeri og grøn omstilling.

Du kan blandt andet opleve:

Debat: Hvordan arbejder vi ambitiøst med bæredygtighed i udbudsfasen?
Hvordan sørger vi for at bæredygtigt byggeri er højt på dagsordenen ellerede i udbudsfasen? Det er vigtigt at se på, hvordan ”projekterne starter” så vi reducerer de barrierer, der i dag bremser bæredygtigheden hele vejen på tværs af værdikæden og hele vejen igennem projekterne. Deltag i debatten om, hvordan vi allerede i vores udbud og beskrivelse af projekterne sørger for at definere og italesætte bæredygtighed.

WE BUILD DENMARK: Cirkulært byggeri: Hvordan kommer vi fra pilotprojekt til skalering?
Der blæser grønne vinde igennem byggebranchen, og med det blomstrer der pilotprojekter op overalt, der skal vise vejen for, hvordan vi kan bygge cirkulært fremover. Men effekten på den brede branche udebliver. WE BUILD DENMARK inviterer til paneldebat med spørgsmålene: Hvordan skalerer vi de gode demonstrationer ud i landet? Og hvad skal der til for at få dem til at leve videre i branchens krav, efterspørgsel og samarbejder frem for blot at afføde flere pilotprojekter.

Debat faciliteret af Danske Arkitektvirksomheder: Kan du ”game” dig til et bedre klimaregnskab?
Klimakravene i bygningsreglementet kan være en udfordring for både store og små virksomheder. Nu har Danske Arkitektvirksomheder sammen med Det Kgl. Akademi udviklet et værktøj, hvor du kan arbejde med materialer, konstruktioner og få feedback til dit klimaregnskab hurtigt og overskueligt. Vi tryktester værktøjet med byggeriets værdikæde.

Debat faciliteret af Arkitektforeningen: Grøn omstilling i mindre byggerier
Grøn omstilling og arkitektonisk kvalitet skal gå hånd i hånd – også i enfamiliehuse, sommerhuse og andre mindre byggerier. Men hvordan overbeviser vi bygherrerne om, at de skal bygge klimavenligt, også når loven endnu ikke kræver det? Hør to mindre tegnestuer, der begge arbejder med at udfordre byggeriet med bæredygtige løsninger samt materialeproducenten, der søger grønne løsninger, give deres bud på, hvordan vi sikrer klimavenlige løsninger og skaber gode bygninger.

Debat faciliteret af BLOXHUB: Har vi brug for en ny kontrakt med naturen for at fremme bæredygtighed i byggeriet?
Er vores anskuelse af naturen et afgørende benspænd for at skabe bæredygtighed? Hvordan kan vi tillade os at bygge i fremtiden? Svar på disse centrale og komplekse spørgsmål finder blandt andet sit udspring i vores lovgivning, natursyn, byggetraditioner, materialevalg og ikke mindst forretningsmodeller. Men har vi nået et tipping point, hvor de nuværende svar ikke virker mere?

… og mange flere!

 

Vil du være med til de gratis seminarer?

Se programmet og alle talere og debatter her

Tilmeld dig gratis her