Anne Skare Nielsen åbner Building Green på onsdag

Building Green har netop annonceret Anne Skare Nielsen som åbningstaler, når dørene til Forum åbnes på onsdag. Anne Skare Nielsen er Chief Chief Futurist hos Universal Futurist.

Anne Skare Nielsen vil åbne Building Green med en tale om hvordan man forudser fremtiden og hvordan vi forløser de store potentialer i byggeriet.

– Jeg håber deltagere går derfra med fornemmelsen af at alt er muligt de næste 10 år, at det er en tid der kalder på store visioner, vilje til samarbejde og lysten til at genopfinde sig selv og det man laver, fortæller Anne Skare Nielsen.

Anne Skare Nielsen har fremtidsforsket i 22 år, hun rejser verden tynd og møder mennesker i alle samfundslag og sektorer. Om mulighederne inden for bæredygtigt byggeri i fremtiden fortæller hun følgende:

– Bæredygtighed er fremtidens forretningsmodel. Om 10-20 år, når flertallet har fået bedre, stærkere og mere meningsfulde forretningsmodeller, der måler på alt det der er vigtigt, vil vi kigge tilbage på den her tid og erkende, at intet af det, vi i dag ser som forretning, har givet overskud.

Den eneste grund til at de konventionelle industrier i dag laver profit er fordi forretningsmodellen er iskold og narcissistisk konstrueret. Vi tillader, at man kan sende sine negative konsekvenser videre til de næste led i kæden: beboerne, samfundet, underleverandørerne, kommunen og de næste generationer, fortsætter hun.

Building Green er glade for at have Anne Skare Nielsen på programmet i stedet for Thomas Rau, der er blevet forhindret.

Læs et interview med Anne Skare Nielsen

Hent din billet og deltag gratis på Building Green i Forum

Se hele programmet til Building Green