Oplev bæredygtige konstruktioner og genbrugsmaterialer

Til Building Green Aarhus den 25.-26. marts kan du opleve 2 forskellige udstillinger med fokus på materialer og konstruktioner.

Aarhus Kommune står bag en udstilling af bæredygtige konstruktioner i 1:1, og Lendager UP viser eksisterende løsninger, der inspirerer til byggematerialer med lavt ressourceforbrug.

Building Green samler byggebranchen med fokus på temaet Bæredygtige valg 2020. Over 2 dage kan du opleve 80 talere på 3 scener og 70 udstillere af bæredygtige produkter og løsninger til byggeriet.

Det er gratis at deltage. Hent din gratis billet her.

FÆLLES SKABES BÆREDYGTIGHED

Lendager UP har skabt en udstilling med fokus på at skabe bæredygtighed i fællesskab. Området har til formål, at hele bygge- og anlægsbranchen lykkes med at skalere udvikling og salg af genanvendte byggematerialer, som minimerer forbruget af jordklodens jomfruelige ressourcer. Du finder udstillingen i teltet mellem Centralværkstedet og Smedien.

Bæredygtige konstruktioner

Sammen med VIA University College og Aarhus TECH har Aarhus Kommune fremstillet en udstilling, der fremviser oprigtige bæredygtige konstruktioner. Du kan se et udsnit af konstruktioner i 1:1 målestok i teltgangen mellem Central Værkstedet og Smedien.

I udstillingen får du demonstreret, hvordan traditionelle konstruktioner kan bygges med innovative materialer baseret på lav udslip af CO2 ved produktion af materialet. Parterne i udstillingen vil søge at skabe information om de alternativer, der findes til de gængse CO2 tunge materialer når projekter designes – så du kan blive inspireret af dem!

Tilmeld dig gratis og oplev de 2 udstillinger. 

Læs mere om Building Green Aarhus.

Se hele programmet.