2 dage med træbyggeri i fokus

Danmarks største trækonference Build in Wood inviterer byggebranchen til konference den 18. og 19. maj med et stort program, derblev offentliggjort i sidste uge.

Med Build in Wood skubber Building Green fortsat på træagendaen i Danmark og sætter fokus på udfordringer med træbyggeri, træ som ressource og valg af byggesystem. Det er femte gang, at Building Green afholder trækonferencen Build in Wood, og i år inviterer vi byggebranchen indenfor i unikke lokaler i The Plant Cph.

Træbyggeriets udfordringer og træet som ressource

Det er vigtigt at kende til både muligheder og udfordringer med træbyggeri, hvis vi skal have mere træbyggeri i Danmark. Derfor spiller det en stor rolle i programmet til årets Build in Wood. Der er lagt mange tanker og research bag programmet, der går i dybden med temaer som træets potentiale, udfordringer og muligheder med træbyggeri, træet som ressource og valg af byggesystem.

– Programmet er udviklet på baggrund af omfattende research, hvor vi har talt med arkitekter, ingeniører, leverandører og specialister, og derefter udvalgt de emner, der fylder mest i hverdagen, og hvor der er flest muligheder eller udfordringer, så vi kan udbrede træbyggeriet. Hvis vi skal i mål med vores klimamål, skal almindelige boliger, almene boliger, kontorbygninger og store flotte konstruktioner alle være en del af træbyggeriet i Danmark, og det vil vi gerne være med til at sprede den nødvendige viden om, fortæller Sarah Elhauge.

Omfattende program med flere spor og internationale træeksperter

Det omfattende program til de to dages trækonference indeholder 4 forskellige spor, så det kan tilpasses til den enkelte deltageres behov i forhold til træbyggeri lige nu. Der er noget for enhver smag med spor som brandstrategier, æstetik, akustik og livet med træ. Derudover er der 40 talere på programmet og flere udenlandske træeksperter.

Se alle talere og hele programmet her

Tilmeld dig her