Building Green giver plads til innovative startups – ansøg om en gratis stand!

I det nye område BG Innovation Jam på Building Green Aarhus den 10.-11. april inviterer Building Green innovative startups til at være med uden beregning.

I de kommende år skal byggebranchen gennemgå en stor omstilling i en mere bæredygtig retning. Det sætter store krav til innovative og nye idéer samtidig med, at branchen skal gøre idéerne til virkelighed og hjælpe med at tage de innovative løsninger og idéer i brug. Building Green har i flere år haft et bredt publikum i den danske byggebranche, som spænder vidt over innovative nye startupvirksomheder og store tunge og pengestærke selskaber med interesse for den grønne omstilling.

Derfor inviterer de 8-10 innovative startup-virksomheder fra byggebranchen til at deltage på Building Green Aarhus i et særligt innovationsområde, der hedder BG Innovation Jam. Her får de udvalgte startups mulighed for at møde den branche der står og råber på jeres idéer og løsninger til den grønne omstilling af branchen og få en tættere relation til flere iværksætterkollegaer, som måske står i samme situation.

Send en ansøgning og kom med!

Er du en del af en innovativ startup-virksomhed i byggebranchen, der har en god idé eller en ny løsning, som kan hjælpe branchen i en mere bæredygtig retning, eller kan hjælpe med at gøre omstillingen nemmere? Så send en ansøgning om at deltage i BG Innovation Jam senest den 1. marts

For at komme i betragtning kræver det at:

– I har en løsning, et produkt, en service eller andet, som er målrettet byggebranchen
– Jeres løsning skal kunne bidrage til omstillingen imod en mere bæredygtig byggebranche

Send en ansøgning til Project Manager Anders Nielsen på an@buildinggreen.eu. Læs mere om Building Green Aarhus her.