Hør fra arkitekterne bag inspirerende projekter i hele verden

På Building Green København den 3.-4. november kan du høre arkitekterne bag spændende projekter. Du kan blandt andre opleve Charles Renfro, Sinus Lynge og Lisa Finley. Tilmeld dig gratis nu og hør spændende indlæg fra keynote speakers og tag del i de mange debatter.

 

Alt er forbundet – mennesker, naturen og klimaet – og langt hen ad vejen er vi blevet afkoblet fra den forbundethed. Mange inspirerende projekter forsøger at genskabe den forbindelse med fokus på natur, involvering og kreativitet i byerne: På Building Green København kan du blandt andet høre om højbaneparken The High Line i New York, et involverende hovedkontor til avisen Kieler Nachrichten og en park på Hudsonfloden med plads til oplevelser og mikroklimaer.

 

The High Line

The High Line er en nedlagt højbane på Manhatten, som New York-tegnestuen Diller Scofidio + Renfro har omdannet til en park i 3. sals højde. Projektet forvandlede en forfalden højbane-strækning til en verdenskendt park, og tanken var at tage udgangspunkt i en hverdagsting i det offentlige rum og give det en ny identitet. High Line-projektet viser værdien i at bevare fremfor at rive ned, og langs parken er der opstået biodiversitet efter højbanen blev til en ruin, der nu er blevet til en række af urbane mikroklimaer.

 

Kielhöfe

EFFEKT har netop vundet et projekt om at designe et nyt hovedkontor for den tyske avis Kieler Nachrichten. I mere end 100 år har avisen holdt til i centrum af Kiel og rummet alle aspekter af en avisproduktion fra nyhedsredaktion til print og distribution. Med Kielhöfe vil avisen skabe et bæredygtigt powerhouse, som inviterer alle ind for at dele og opleve Kiels kultur sammen. Projektet strækker sig over 11.000 kvm. og 7000 kvm kælder, og vil både bestå af en transformation af den eksisterende bygning og nye kvadratmeter overvejende i træ.

 

Little Island

Little Island er en offentlig park på Hudsonfloden, der huser tre nye performance-steder. Øen fungerer som en grøn oase for mennesker og dyreliv, og den kan besøges via en landgangsbro. Øen er designet af Heatherwick Studio, og udgangspunktet er oplevelsen: begejstringen ved at være over vand og følelsen af at forlade storbyen for en stund. Øen er holdt over vand af skulpturelle ‘blomsterkummer’, der rummer mere end 100 forskellige arter af vildtvoksende træer og planter – og hvert hjørne af øen repræsenterer et forskelligt mikroklima.

 

Vil du også gerne tage del i nogle af de mange spændende oplæg, så gå ind på vore hjemmeside og læs mere om Building Green og tilmeld dig gratis

Læs mere om Building Green København her

Tilmeld dig gratis her