Skal klimaudfordringerne løses politisk?

Hvad siger den nye boligminister, politikerne, arkitekterne og producenterne til den nye klimalov?

Der er mange meninger i klimadebatten. Nogle vil have økolandsbyer og træer ind i byerne, andre vil rykke byboer tættere sammen og have politiske løsninger. Men hvad virker og er vi ambitiøse nok? Hvad er din mening? Vær med i debatten til Building Green om 3 uger.

Den 30.-31. oktober spørger stiller Building Green spørgsmålet til den nye boligminister, politikerne, arkitekterne og producenterne. Du kan høre de forskellige svar og løsninger, og du kan stille spørgsmål direkte til dem, der står bag forslagene.

Hvad siger den nye boligminister?
Danmark har igen fået en boligminister efter flere år uden. Den nye boligminister Kaare Dybvad står i spidsen for udviklingen af by- og boligområdet i Danmark, og han gæster Building Green til snak om bæredygtighed i byggeriet og regeringens nye klimalov. Hvordan kan vi reducere byggeriets klimapåvirkning og sikre et ressourceeffektivt byggeri, som er sundt, sikkert og holdbart?

Vil du høre, hvad regeringen har af planer for fremtidens bæredygtige byggeri? Deltag i Building Green og hør Kaare Dybvads tale.

Hvad siger politikerne, arkitekterne og producenterne?
Byggeriet er helt afgørende for den grønne omstilling. Danske Arkitektvirksomheder forventer, at en udmøntning af energiaftalen og vedtagelse af en klimalov for alvor vil sætte fart under udviklingen af et mere ”grønt” byggeri. Men bliver der tænkt offensivt nok? Hvad betyder loven for udviklingen i byggeriet, for arkitekturen og for Danmarks samlede CO2-aftryk?

Peter Andreas Sattrup fra Danske Arkitektvirksomheder stiller spørgsmålene – arkitekterne, politikerne og producenterne har svarene. Deltag i debatten mellem Ida Auken, MF, klimaordfører (R), Lene Espersen, Danske Arkitektvirksomheder, Michael H. Nielsen, Dansk Byggeri, Ingrid Reumert, VELUX og Flemming Rafn, Tredje Natur.

Se hele programmet

Tilmeld dig gratis