Innovation til marked – søg inden 1. september

Innovation til marked er et nyt Realdania-initiativ målrettet virksomheder, der ønsker hjælp til at bringe et nyt bæredygtigt produkt eller service til byggeriet på markedet.

Innovation til marked yder en kombination af økonomisk støtte samt teknisk og kommerciel rådgivning. Formålet er at reducere kundens omkostninger og risici ved at bruge nye produkter og services i byggeriet. Innovation til marked er dermed sat i verden for at afhjælpe den udfordring, at alt for mange nye bæredygtige produkter til byggeriet ikke lykkes med at gå fra idé til marked. Det vil sige, at de aldrig kommer ud og bliver brugt gentagne gange i byggeriets praksis. Innovation til marked har derfor fokus på opskaleringen af marked og kunder, så nye bæredygtige produkter bliver anvendt på konkrete byggesager og kommer på markedet i stor skala – både i Danmark og i udlandet.

Innovation til marked løber fra medio 2018 til medio 2020. Der er afsat 20 mio. kr. til initiativet, og det er muligt at få op til 1 mio. kr. i støtte til et projekt.

Virksomhederne tilbydes desuden uvildig rådgivning af et ekspertpanel, der skal hjælpe med at afdække, styrke og realisere produktets byggetekniske- og markedsmæssige potentiale.

Første ansøgningsfrist er den 1. september 2018, og herefter er der yderligere fem ansøgningsfrister i initiativets løbetid. ANSØG HER!