Sidste chance for Early Bird-pris

Build for Biodiversity den 27 og 28. april er Building Greens konference omkring urban biodiversitet og de udfordringer den globale biodiversitetskrise stiller byggebranchen.

Hvis du vil lære fra de bedste og blive inspireret til dit arbejde med urban biodiversitet, så er det nu, du skal slå til. Om 10 timer er det din sidste chance for Early Bird-pris – og for at spare 1500 kr.

Ved at invitere naturen helt ind i byen kan branchen gå fra at være en af de store biodiversitetssyndere til at være en af de bærende kræfter i arbejdet med at løfte og beskytte biodiversiteten. På den måde kan vi skabe grønnere og sundere byer til gavn for alle mennesker, dyr og planter.

På Build for Biodiversity får du blandt andet sat fokus på Biodiversity Net Gain-principper og på hvordan du kan arbejde med det bebyggede areal og bruge byggeriet og arkitekturen til at øge biodiversiteten i området. Derudover kan du være med til at skubbe på i forhold til at få biodiversitet højere op på den politiske dagsorden, og du får sat fokus på hvordan vi sammen kan blive stærkere til det strategiske planlægningsarbejde.

 

Læs mere her

Tilmeld dig her