Building Green gentager successen med matchmaking!

I år inviterer Building Green og InnoBYG inden for til et åbent netværksområde, Green Connections, for besøgende og udstillerne på Building Green 2017!

Ønsker du at booke netværksmøder med potentielle samarbejdspartnere og kunder, udveksle idéer og erfaringer eller videreudvikle din virksomhed, så download Mingla og opret en profil – det er nemt og gratis!

Mingla er den nye matchmakingplatform, som kan hjælpe dig med at holde B2B møder på Building Green. Med Mingla vælger du selv hvilke profiler du vil mødes med og appen holder styr på dine matches som du kan kontakte via appen og aftale et møde med i vores netværksområde.

Din Minglaprofil oprettes ved at koble til en allerede eksisterende LinkedIn-, Facebook- eller Twitterprofil.
Appen kan hentes via iTunes Store eller Google Play.

Sådan gør du:
Når du har oprettet din profil, kan du vælge “rediger profil” under profilikonet nederst i appen og lave en kort beskrivelse af dig selv. Under kategorier kan du også vælge Building Green som event du vil deltage i. Du er nu klar til at matchmake under M i menuen nederst.

Swipe til højre – Vis din interesse for en profil ved at swipe til højre.Hvis I matcher, kan I aftale et møde via ”Match-samtalerne”.

Swipe til venstre – Er en profil ikke relevant for dit felt eller virksomhed, skal du blot swipe til venstre for at kigge videre.

Matches – hvis du og en anden profil begge vælger hinanden som interessante for et møde, så får I mulighed for at starte en chat med hinanden og kan aftale at mødes, fx i vores netværksområde.

Netværksområdet – Uanset om du søger nye samarbejdspartnere, kunder eller et sted at udvikle idéer og udveksle erfaringer, så kan du møde de rigtige på Building Green Connections! Hold dine møder på netværksområdet over for hovedindgangen i Forum.

InnoBYG, Building Green og Mingla ønsker god fornøjelse med at møde nye samarbejdspartnere!

Har du spørgsmål til Building Green Connections er du velkommen til at kontakte Building Green på +45 2230 4406 eller besøge InnoBYG i stand nr. 125.
Har du spørgsmål til Mingla eller ønsker selv at bruge Mingla til et event, kontakt Mads Keilberg Johansen, Holm Kommunikation, mkj@holm.dk.

Hent Mingla og tilmeld dig Building Green i dag!