Nye App’s på årets bæredygtige event

Building Green løber af stablen 1. & 2. november i Forum. Vi slår dørene på klokken 8.45 på åbningsdagen, så husk at forhåndsregistrer dig og undgå den lange kø!

På Building Green vil der være nye App’s i brug til både besøgende og udstillere!

Green Connections Mingla – skab kontakt

Netværksloungen Green Connections er at finde på Building Green og med Mingla kan du aftale møder med de helt rigtige personer på eventen. Download app’en, der hvor du downloader de andre og kobl den til en nuværende profil (LinkedIn, Facebook el. Twitter)
Så er du klar til at skabe nyt og stærkere netværk!

“Med Mingla er matchmaking blevet mere tilgængeligt. Det tager blot et øjeblik at oprette sig og så er man i gang. Det er desuden en sjov måde at mødes på og vi håber, at byggebranchen vil tage godt imod det nye værktøj og mødes på kryds og tværs til nogle gode snakke om potentielt samarbejde”, siger Grith Bech-Nielsen, Netværksleder, InnoBYG.

Eventbuizz Building Green – Lav dit eget program

Vores App er tilgængelig for alle, der har registreret sig med deres e-mail. I App’en kan du lave dit eget program, se alle udstillere og meget mere. Kom i gang ved at download vEentbuizz app’en, log ind med din registrerede mail og tjek det ud!

Besøgende & Udstiller – Hold kontakten

Som besøgende får alle et kort med indtastede oplysninger fra registreringen. Er en udstiller eller et bestemt produkt interessant, kan du acceptere kontaktudveksling mellem dig og udstiller ved at underskrive på deres scanningsenhed. Alle udstillere har adgang til App’en, så det er bare ud og finde interessante produkter og løsninger!

Vi ser frem til en fantastisk afholdelse i næste uge 1. & 2. november! Er du ikke tilmeldt – så gør det nu! Klik her.