Hvem skal vinde Det Bæredygtige Element 2021?

Det Bæredygtige Element hædrer en inspirerende person og et innovativt produkt, der gør en bæredygtig forskel i byggebranchen og som har medvirket til at gøre byggebranchen grønnere.

Sammen med WE BUILD DENMARK uddeler Building green igen i år Det Bæredygtige Element i Forum den 3.-4. november, hvor vi hylder årets ildsjæl og vinderprodukt.

Hjælp os med at synliggøre dem, der går forrest i bæredygtighedens tegn, og indstil din kandidat for 2021. Deadline for indstillinger er den 30. september 2021, kl. 12.00.

Personprisen
Det er en ildsjæl, som har haft bæredygtighed med i designet, bygherren, som har valgt certificerede materialer, entreprenøren, som har insisteret på, at alt lys er slukket, når byggepladsen forlades. Vedkommende har nu muligheden for at blive anerkendt og modtage Det Bæredygtige Element – Personprisen.

Produktprisen
Vi hædrer et produkt, der bidrager til et grønnere byggeri. Der finder mange spændende produkter, som bidrager til en mere bæredygtig bygge- og anlægsbranche.  Et af de produkter sætter vi spotlight på med Det Bæredygtige Element – Produktprisen. Vær opmærksom på, at produktprisen er en åben kategori og at indstillede produkter ikke behøver være udstillede på Building Green.

INDSTIL DIN KANDIDAT HER

LÆS MERE OM BUILDING GREEN KØBENHAVN