Sidste chance for rabat på konferencen Biobaserede Byggematerialer

Du sparer 500 kr., når du tilmelder dig senest på fredag! Vær med og bliv inspireret af Hollands arbejde med biobaserede materialer.

Har du endnu ikke tilmeldt dig konferencen Biobaserede Byggematerialer den 1.-2. september? På fredag er det din sidste chance for rabat på konferencen!

Tilmeld dig nu og spar 500 kr.

På konferencen får du overblik over de biobaserede materialer ud fra byggetekniske egenskaber og miljømæssige og arkitektoniske muligheder. Du kan for eksempel blive inspireret af hvordan de arbejder med biomaterialer i Holland, hvor de er lidt længere fremme end Danmark.

Merværdi af biobaserede byggematerialer til den cirkulære byggebranche i Holland

Hør et spændende af indlæg af Willem Böttger, der er Professor of Applied Science ved Centre of Expertise Biobased Economy, hvor han giver dig praktiske eksempler på arbejdet med biobaserede materialer i Holland.

Han kommer blandt andet ind på hvilke udfordringer, der har været og hvordan de er blevet løst. Han fortæller også om ny research og viden inden for biobaserede materialer med fokus på merværdi, bæredygtighed og mycelium-baserede materialer af affalds-biomasse.

Læs mere om konferencen her