Se, mærk og oplev de nyeste bæredygtige løsninger til byggeriet

Oplev bæredygtige løsninger til byggeriet til Building Green i Forum

Nedtællingen til Building Green er i gang og over 150 udstillere er ved at gøre klar til at vise det nyeste inden for bæredygtigt byggeri frem.

I næste uge den 30.-31. oktober farver vi Forum grøn! Udover aktiviteter på de 4 scener fylder vi Forum med over 150 udstillere, der står klar til at vise deres grønne produkter og løsninger frem. Du kan se, mærke, prøve og opleve alle produkterne, og du er garanteret inspiration til bæredygtigt byggeri.

Og der bliver noget at kigge på, for samtlige stande i udstillingen er udsolgt og fyldt til randen med bæredygtige bud på byggematerialer og løsninger. Vi ved, de alle er er i gang med at skabe en flot udstilling og står klar til at gå i dialog med arkitekter, ingeniører, entreprenører og alle interesserede i bæredygtigt byggeri.

SMUGKIG PÅ ALLE UDSTILLERNE HER

TILMELD DIG GRATIS HER
 
Vil du også vise dine bæredygtige løsninger frem?

Nåede du ikke at få en stand til Building Green i København i næste uge, så kan har du rig mulighed for det til Building Green Aarhus den 25.-26. marts. BOOK STAND HER.

Du kan også komme med Building Green til Tyskland, når vi rykker sydpå til Hamborg den 3.-4. juni og München den 14.-15. oktober 2020.

Building Green er Danmarks største fagmesse for bæredygtige og energieffektive bygninger og er en unik mulighed for at møde førende virksomheder og beslutningstagere inden for energieffektive og bæredygtige løsninger til byggeriet. Building Green er den ideelle markedsføringsplatform, hvis din virksomheder satser grønt.