Gratis seminarer om bæredygtigt byggeri

Vær med i de grønne debatter på Green Discussion, der giver dig 2 hele dage med digitale oplæg og debatter den 28. og 29. oktober. Tilmeld dig i dag!

GRATIS TILMELDING

På Building Green i Forum den 28. og 29. oktober kan du hjemmefra eller fra kontoret streame alle talere og debatter på 3 scener. Du kan opleve inspirerende talere og spændende debatter.

På scenen Green Discussion kan du høre en masse spændende debatter, der alle går i dybden med bæredygtigt byggeri og grøn omstilling. Hør for eksempel om den frivillige bæredygtighedsklasse, DGNB Diamant, bæredygtige dilemmaer, certificeringer og hvordan vi skaber en socialt bæredygtig by.

Du kan blandt andet opleve:

InnoBYG: Det bæredygtige dilemma

Hvordan bygger man bæredygtigt? På Building Green inviterer InnoBYG en række eksperter og specialister på scenen til en sofasamtale om de bæredygtige dilemmaer og de udfordringer, som dilemmaerne repræsenterer i den grønne omstilling. De bæredygtige dilemmaer stilles af aktører fra bygge- og anlægsbranchen, som dagligt udfordres af at træffe valg med afsæt i et dilemma – enten som bygherre eller som rådgiver. Vær med i samtalen, som også giver dig mulighed for at deltage i debatten. Vi indleder sofasamtalen med et bæredygtigt valg, som havde store konsekvenser for bygherren.

Lars Kvist, kompetenceleder, bæredygtighed, Arkitema Architechts
Gitte Gylling H. Olesen, chefspecialist og teamleder, Bæredygtigt Byggeri, Rambøll Danmark
Bente Damsgaard Sejersen, projektchef Bygninger, Aarhus Kommune
Moderator: Niels Krause-Kjær, journalist og vært på ”Deadline” på DR2

Realdania: Byg et bedre Danmark – men hvordan?

Hvordan sørger vi for, at vi får bygget et samfund, der er endnu bedre, end det vi havde inden corona? Og hvordan får vi tænkt klima og bæredygtighed ind i langt mere af det, vi gør? Hør tre markante aktører fra byggebranchen fortælle om, hvad der står på spil hos dem, og hvordan de ser fremtiden for sig.

Britta K. Stenholt, administrerende direktør, STARK
Lene Espersen, administrerende direktør, Danske Arkitektvirksomheder
Marius Møller, direktør, PensionDanmark

Danske Arkitektvirksomheder: Frivillig bæredygtighedsklasse – hvorfor og hvordan?

En frivillig bæredygtighedsklasse skal sætte skub i den grønne omstilling af byggeriet. Med et bredt fokus på byggeriets klimaaftryk, totaløkonomi og et godt indeklima bidrager bæredygtighedsklassen til mere bæredygtige bygninger og byggeprocesser fremover. Ambitionen med bæredygtighedsklassen er at definere og tilbyde et lettilgængeligt og ensartet grundlag at opføre bæredygtigt byggeri efter. Danske Arkitektvirksomheder har bedt en række forskellige aktører i byggeriet fortælle om, hvor de ser de store perspektiver og hvor der eventuelt er behov for mere viden, nye kompetencer eller måske et helt nyt mindset.

Rob Marsh, Head of Sustainability, C.F. Møller
Anne Gade Iversen, projektleder, Realdania
Mette Qvist, direktør, Green Building Council Denmark
Asser Simon Jørgensen, projektleder, Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen
Moderator: Peter Andreas Sattrup, chefkonsulent hos Danske Arkitektvirksomheder

… og mange flere!

Vil du være med til de gratis seminarer?

Tilmeld dig Building Green gratis

Se hele programmet