Building Green kommer til Tyskland i 2020

Building Green rykker til Tyskland i 2020. udstil dine bæredygtige produkter

I 2020 har Building Green vokseværk og eventen rykker for første gang sydpå til vores tyske naboer med afholdelse i Hamborg i juni og i München i oktober.

Ligesom i Danmark bygger Building Green på en kombination af sceneprogrammer med aktuelle debatter og nationale og internationale keynotes, der giver dig inspiration og viden om de vigtigste emner på den bæredygtige dagsorden.

En væsentlig del af Building Green er også den store udstilling, hvor du kan se de nyeste, bæredygtige produkter og løsninger til byggeriet.

Vil du vise dine bæredygtige løsninger frem i Tyskland?
Udstil dine grønne produkter og løsninger for et stort publikum fra byggebranchen i Tyskland til Building Green i 2020. Building Green er en oplagt mulighed for at vise dine bæredygtige produkter frem til det tyske marked og nå en udvidet kundegruppe.

Med en udstillingsstand på Building Green i Tyskland kommer din virksomhed i kontakt med tyske beslutningstagere. Du kan møde tyske arkitekter, offentlige og private bygherrer, rådgivende ingeniører, konstruktører og entreprenører og andre professionelle med interesse i grønt byggeri.

BOOK STAND I HAMBORG

BOOK STAND I MÜNCHEN

Du kan også ringe eller skrive til Sales Manager Krestina Sørensen på +45 2284 8409 og sales@buildinggreen.eu for at høre mere om dine muligheder.
Følg Building Greens kanaler for løbende nyheder
Du kan følge med på vores internationale og tyske kanaler og få løbende nyheder og opdateringer om vores afholdelser i Tyskland:

Følg os på:

Linkedin

Facebook

Instagram

Twitter

Tid & sted i Tyskland
Building Green afholdes i stemningsfulde og inspirerende venues, og i Tyskland 2020 vil vi indtage Hamborgs historiske Fischauktionshalle, der ligger ved havneområdet. I München finder Building Green sted i det tidligere sporvognsværksted, MVG Museum München.

Building Green Hamburg

3. & 4. juni 2020

Fischauktionshalle

Große Elbstraße 9

22767 Hamburg

Building Green München

14. & 15. oktober 2020

MVG Museum

Ständlerstraße 20

81549 München