Building Green sætter fokus på bæredygtige valg i 2020

Building Green sætter fokus på bæredygtige valg i 2020

Vær med til Building Green Aarhus den 25.-26. marts og få svar på dilemmaer inden for bæredygtigt byggeri i 2020.

Der er mange valg og dilemmaer involveret i bæredygtigt byggeri og arkitektur. Hvilke materialer skal du for eksempel vælge? Og hvordan ser fremtidens bæredygtige trends ud? TILMELD DIG GRATIS NU

I efteråret spurgte Building Green byggebranchen, hvad de største udfordringer er i forhold til bæredygtigt byggeri i 2020, og efter ønske sætter Building Green fokus på bæredygtige valg i 2020 i Centralværkstedet i Aarhus den 25.-26. marts.

Over 2 dage får du inspiration og input til typiske dilemmaer, der kan opstå ved bæredygtigt byggeri, og du får konkret viden med dig, så du nemmere kan tage de grønne valg. Husk din notesbog. Få input bæredygtige valg og dilemmaer i 2020

Med udgangspunkt i bæredygtige valg og dilemmaer får sætter Building Green fokus på 3 undertemaer:

Materialevalg og målbarhed

Hvad skal du overveje, når du skal vælge materialer? Hvordan sikrer du dig, at du vælger de rigtige? Hvilke materialer er mest bæredygtige i hvilke projekter? Tør du vælge de mindre afprøvede materialer? Og hvad med CO2-aftryk, målbarhed og LCA? Du får sat fokus de forskellige materialer, materialevalg og materialernes målbarhed. Vær med i materialediskussionerne.

Datidens præg på fremtidens bæredygtige byggeri

Kvalitet og holdbarhed er lig med bæredygtighed, og kvalitets bygninger er lig med bæredygtige bygninger. Men er byggeri med gamle arkitektoniske værdier i bedre kvalitet end nutidens byggerier? Vær med til at se nærmere på mulighederne for at genbruge datidens valg og forny dem til nutidens brug.
Få inspiration fra datiden til nutidens byggerier.

Den efterspurgte bæredygtighed i fremtiden

Hvad kommer forbrugerne til at efterspørge fremover? Hvor meget plads vil vi gerne bo på? Hvilke bæredygtige elementer bliver efterspurgt af fremtidens forbrugere? Du får stillet skarpt på fremtidens tendenser, og du får flere forskellige bud på fremtidens bæredygtige og grønne efterspørgsel.
Hør mere om fremtidens bæredygtige trends.

Hold øje med programmet

Building Green offentliggør programmet senere på måneden, og du kan glæde dig til over 80 talere på 3 scener. Programmet indeholder inspirerende eksperter fra Aarhus og ind- og udland, der alle vil fortælle dig om spændende bæredygtige projekter og give dig svar på de svære dilemmaer.

Fortsat ledige stande til Building Green Aarhus

Har du grønne løsninger til byggeriet og skal dine bæredygtige produkter eller løsninger vises frem til arkitekter og ingeniører? Så vær med som udstiller i Aarhus til foråret. Hvis du vil høre mere om mulighederne, kan du kontakte Krestina Sørensen på +45 22848409 eller på sales@buildinggreen.eu

BOOK STAND NU