Nedtælling til årets bæredygtige event!

Når Danmarks største fagevent for bæredygtige byggeløsninger, Building Green, sættes i gang 1. & 2. november, bliver det med prominente gæster og bidragsydere fra både ind- og udland.

Årets event, hvis førstedag åbnes af Tina Saaby, Københavns Kommune har udviklet sig til lidt af et tilløbsstykke med mange forhåndstilmeldte som alle er klar til to dage med fagligt indhold, inspiration og masser af netværk.

Forum i København d. 1. & 2. november lægger grund til årets bæredygtige begivenhed i byggebranchen, fageventen Building Green. Den store interesse for årets messe kommer ikke kun fra danske arkitekter, bygherrer, rådgivere og øvrige aktører i byggeriet, men også fra flere internationale branchefolk.

Programmet
Ud over de mange udstillere byder Building Green i år på et meget omfattende konference- og seminarieprogram, som er spækket med topprofiler som f.eks. Wolfgang Frey, Thomas Rau, Coert Zachariasse m.fl. Hvis du ikke allerede har modtaget en invitation med programmet, kan du se det online HER!

Bæredygtighed på alles læber
Forhåndsregistrer dig – det er gratis at deltage på Building Green. Grundet den store interesse vil vi anbefale, at du forhåndsregistrerer dig og medbringer din printede billet eller viser den på din smartphone ved indgangen. Tilmeld dig her!

Bæredygtige løsninger
Kravene er skærpet i forhold til de udvalgte udstillere, og der kan derfor i år opleves mange nye bæredygtige løsninger og produkter. Se den store produktguide lavet i samarbejde med byggematerialer.dk. Se guiden her!

Vi glæder os til at byde dig velkommen 1. & 2. november i Forum.