Building Green sætter i år fokus på innovation og nye teknologier

På begge scener kan man i år høre om det højaktuelle emne, nemlig nye teknologier og hvordan de integreres i bygge -og renoveringsprocesser.

Alle har samme mål, nemlig at optimere processerne således at de skaber værdi og kvalitet i resultaterne. Markedet har en lang række nye og spændende muligheder indenfor digitalisering og nye teknologier, så hvilken værdi skaber de og vil de skabe bæredygtighed?

Se det fulde program her!

D. 4. april kl. 15:00 på Central Stage, kan du møde nogle af dem der tager emnet op i en spændende debat faciliteret af Branchepartnerskabet.

Byggebranchen søger altid efter nye muligheder for at optimere processer, der skal sikre lønsomhed, værdiskabelse og kvalitet i resultaterne. Det gælder ikke mindst i bygningsrenovering, der traditionelt er lavteknologisk og håndværkspræget, og hvor der kan være mange faldgruber. Spørgsmålet er, om nye teknologier og digitale værktøjer er vejen til bedre og mere effektive processer, der reducerer ressourcespildet og skaber mere bæredygtighed, og i sidste ende bedre bygninger i brug og drift? Kom og oplev et spændende panel give nogle bud på svar ud fra forskellige synsvinkler, og deltag aktivt i debatten.

Anne Mikkelsen, funktionsleder, Aarhus Kommune
Grith Bech-Nielsen, scientific officer, Innovationsfonden
Iver Gaarsted, videncenterchef, Learnmark Horsens
Peder Johansen, direktør, Enemærke & Petersen A/S
Kasper Lynge Jensen, udviklingschef, Ingeniørhøjskolen Aarhus

Moderator: Michael H. Nielsen, direktør, Dansk Byggeri

Kom og vær med til 2 af branchens vigtigste dage og tilmeld dig gratis HER!