Jubilæumsprogrammet til Building Green København er ude!

Building Green København har netop lanceret årets program, der har fokus på at sætte skub i bæredygtigt byggeri det næste årti og som har nogle af de største danske navne på talerlisten.

Programmet til Building Green København den 28. og 29. oktober tager udgangspunkt i udgangspunkt i ’Nyt årti og jubilæum – accelerer bæredygtigt byggeri!’ og 2 undertemaer:

Bæredygtig anvendelse af materialer • Byrum i en tid under og efter COVID-19

Du kan glæde dig til 4 scener, 120 talere, 30 debatter, 150 udstillere, prisuddelinger og mange andre aktiviteter. Du får sat fokus på udviklingen det sidste årti og hvordan vi sætter turbo på bæredygtigt byggeri i fremtiden.

Sæt dig godt til rette og se nærmere på programmet og alle de inspirerende talere, debatter og aktiviteter: Gå på opdagelse i programmet.

 

SE HELE PROGRAMMET

TILMELD DIG GRATIS

 

Få inspiration til at accelerere bæredygtigt byggeri

Over 2 dage kan du opleve et omfattende program med nogle af de største danske navne, der alle giver dig deres bud på de bedste ideer og strategier for at accelerere bæredygtigt byggeri. Du får viden om klima, byggeriets CO2-udledning, materialer, dokumentation, byrum og arkitektur og du får indblik i visionære projekter.

Du kan blandt andet høre:

·         Kaare Dybvad, boligminister, MF(S)

·         Dorte Mandrup, grundlægger og kreativ direktør, Dorte Mandrup

·         Jan Gehl, arkitekt og medstifter af byplanfirmaet Gehl Architects

·         Dan Stubbergaard, Architect & Founder, Cobe

·         Kasper Guldager Jensen, arkitekt og stifter, GXN

·         David Zahle, partner, BIG

·         … og mange flere!

 Se resten af talerne her.

 

Bliv en del af Building Greens store udstilling

Building Green er en oplagt mulighed for at vise dine bæredygtige produkter frem. Som udstiller kan du skabe ekstra synlighed og få sat skub i din bæredygtige forretning – og accelerere bæredygtigt byggeri samtidig! Book en stand og vær med som udstiller. Kontakt Krestina Sørensen på +45 2284 8409 eller på sales@buildinggreen.eu

BOOK DIN STAND HER

 

PS. Har du husket at tilmelde dig? Gør det gratis her!