Få konkret viden om bæredygtigt byggeri og arkitektur

Building Green sætter fokus på bæredygtige valg. Få konkret viden om byggeri og arkitektur.

Programmet til Building Green Aarhus den 25.-26. marts lanceres på tirsdag den 28. januar. Så hold øje med alle Building Greens kanaler.

… og du kan godt glæde dig! Hør blandt andet over 80 talere på 3 scener og deltag i debatter og andre aktiviteter. Over 2 dage får du sat fokus på årets tema bæredygtige valg i 2020. Gennem 3 undertemaer får du belyst de typiske svære valg og dilemmaer:

// materialevalg og målbarhed

// datidens præg på fremtidens byggeri

// fremtidens efterspurgte bæredygtighed

 

Du får inspiration og input til alle de dilemmaer og valg, du skal tage, når du bygger bæredygtigt, og du får konkret og brugbar viden, så du nemmere kan tage de bæredygtige valg. Husk din notesbog.

TILMELD DIG GRATIS!

LÆS MERE OM BUILDING GREEN

Materialevalg og målbarhed
Der er mange diskussioner omkring de forskellige materialer og bæredygtighed for tiden, og det kan være rigtig svært at vælge de rette materialer til forskellige projekter og delelementer i et projekt. Hvad skal du overveje, når du skal vælge materialer? Hvordan sikrer du dig, at du vælger de rigtige? Hvilke materialer er mest bæredygtige i hvilke projekter? Tør du vælge de mindre afprøvede materialer? Og hvad med CO2-aftryk, målbarhed og LCA? Til Building Green får du sat fokus de forskellige materialer, materialevalg og materialernes målbarhed.
Vær med til Building Green og vær med i materialediskussionerne.

Fremtidens efterspurgte bæredygtighed
Vores forbrugs-, leve- og kulturmønstre ændrer sig hele tiden, og det kan derfor være svært at bygge til fremtiden. Hvilke bæredygtige elementer bliver efterspurgt i fremtiden? Hvad kommer forbrugerne til at efterspørge fremover? Hvor meget plads vil vi gerne bo på? Skal vi dele biler, køkken, toiletter, køkkenhaver og lignende? Til Building Green får du stillet skarpt på fremtidens tendenser, og du får flere forskellige bud på fremtidens bæredygtige trends og efterspørgsel inden for byggeri og arkitektur.
Hør mere om fremtidens boformer, deleøkonomi, kvadratmeterspild, social bæredygtighed og andre trends.

Datidens præg på fremtidens bæredygtige byggeri
Kvalitet og holdbarhed er lig med bæredygtighed, og kvalitets bygninger er lig med bæredygtige bygninger. Men hvordan bygger vi i høj kvalitet med lang holdbarhed? Er byggeri med gamle arkitektoniske værdier i bedre kvalitet end det, der bliver bygget i dag? På Building Green ser vi på mulighederne for at genbruge datidens valg og forny dem til nutidens brug. Du får sat fokus på, hvilke elementer og byggefunktioner fra de ældre løsninger, vi med fordel kan tage med i nutidens og fremtidens byggerier.
Få inspiration fra datiden til nutidens og fremtidens bæredygtige byggerier.

 

PS. Har du husket at tilmelde dig? Sikr dig din plads her.