Building Green København nærmer sig – book din stand i dag

Building Green København nærmer sig – skal du også have en stand? Du kan ligesom Rindom og Sundahus blive udstiller og herved få muligheden for at vise dine bæredygtige produkter og løsninger frem

Med en stand på Building Green i Forum den 3.-4. november kan du være med til at inspirere og vise dine bæredygtige løsninger frem. Du får en stor mulighed for at snakke med branchen og udvide dit netværk.

Rindom har været udstiller mange gange
Virksomheden Rindom har af mange omgange været udstiller på Building Green København. At udstille giver dem gode muligheder for at bringe deres budskaber ud til de helt rigtige modtagere. Om deres deltagelse på Building Green siger de:

”Building Green har været en del af os siden 2014 – her blev vi hurtigt opmærksomme på udviklingen med hensyn til bæredygtighed i byggematerialer. Det er vigtigt for os at være på forkant, samt få bragt budskabet ud i det rigtige forum og her er Building Green en rigtig vigtig hjælp. De har flere gange sat os i kontakt med arkitekter, bygherrer, bygningskonstruktører og ikke mindst fagskolerne.
Vi sætter altid som mål at have nogle nye arkitektforbindelser med hjem, og glæder os hver gang over den iver og spørgelyst vi møder fra deltagerne på Building Green.”

// Peter Roschmann. Rindom A/S

Sundahus udstiller på Building Green
Hos virksomheden Sundahus har de et ønske om at få nye kontakter og få et bredt netværk i Danmark – og her ser de Building Green som en stor mulighed for at opfylde dette ønske. De siger blandt andet om deres deltagelse:

”På Building Green forventer vi at møde mange engagerede og talentfulde kollegaer fra branchen, som vi kan have interessante, udviklende og inspirerende diskussioner med. Frem for alt er vi interesseret i at diskutere farlige stoffer i byggematerialer og hvordan vi forbedrer mulighederne for fremtidig genbrug af materialerne. I Sverige har vi arbejdet med dette i over 15 år, og vi håber at kunne finde partnere, der også er interesserede i dette i Danmark.

Vi har et ønske om at skabe nye kontakter og få et bredt netværk i Danmark – vi tror og håber på at Building Green er det helt rette sted til at komme ind og få skabt nye relationer. Sidste år deltog vi en præsentation under selve konferencen – men vi glæder os til for alvor at være en del af Building Green.”

//Lisa Elfström. Sundahus

Tænker du, at en stand på Building Green er lige noget for dig og din virksomhed, så gå ind på vores hjemmeside og book din stand eller du kan kontakte Sales & Relations Manager Henriette Engel på +45 2211 7015 eller på sales@buildinggreen.eu for at høre mere om mulighederne.

Læs mere om Building Green her

Book din stand her