Hør om Byer i vandkamp på Build for Water

På Building Greens konference Build for Water er der nu mulighed for at deltage digitalt og opleve alle indlæg og debatter live hjemmefra. Her kan du blandt andet opleve debatten ’Byer i vandkamp?’, hvor du også kan stille spørgsmål hjemmefra.

 

Deltag på Building Greens konference Build for Water den 6. og 7. december. Alle fysiske pladser i Vandværket er udsolgt – med det er nu muligt at du kan deltage online og opleve hele konferencen live hjemmefra. Ud over at du kan se alle debatter og indlæg live fra kontoret kan du også stille spørgsmål på lige fod med dem, som deltager fysisk.

 

Byer i vandkamp

En af de debatter du kan deltage i, er debatten ’Byer i vandkamp?’. Her tager panelet fat i, hvordan vi skaber plads, når både befolkningstal og vandstand stiger? Hvis ”fremtidens by er blågrøn”, og vandet ikke skelner mellem kommunegrænser, hvordan påvirker det kommunernes planlægning? Skal de bl.a. være bedre til at planlægge regionalt og bystrategisk? Hvordan kommer alle aktører med ombord for at bidrage til løsninger og finansiering? Debatten tager afsæt i resultater fra ”Watercities” samt ”Den levende kyst – stormflodssikring og kystudvikling af Hovedstadsregionen”. Debatten arrangeres i samarbejde med Smith Innovation.

 

Deltagerne du kan møde i debatten er:

–          Ellen Højgaard Jensen fra Dansk Byplanlaboratorium

–          Søren Hilbert fra Lundgrens

–          Lykke Leonardsen fra Københavns Kommune

–          Birgit S Hansen KL

–          Rikke Juul Gram fra Schønherr

–          Moderator: Søren Smidt-Jensen fra Smith Innovation

 

Læs mere om Build for Water lige her.

 

Tilmeld dig op få din online billet lige her.