Førende stemmer i branchen sætter fokus på bæredygtig transformation

Byggebranchen står over for en tid med store forandringer, og vi kan ikke tillade os at fortsætte med at rive ned og bygge nyt, hver gang en bygning ikke længere opfylder de behov eller krav, vi har til den. På konferencen Bæredygtig Transformation den 4. & 5. oktober kan du blive klogere på, hvordan du kan puste nyt liv i gamle bygninger, uden at det går ud over hverken kvalitet eller økonomi.

Programmet for de to dage er fyldt med spændende projekter, og du vil både høre oplæg fra arkitekter, bygherrer og andre førende stemmer i branchen, så du kan få en masse inspiration og ny viden med hjem til gavn for dit næste projekt.

Du kan blandt andet glæde dig til at høre:  

  • Anders Lendager, CEO, Lendager, som er fortaler for, at der kun under helt særlige forudsætninger gives nedrivningstilladelse. I oplægget vil han fortælle hvorfor, og hvordan han forestiller sig, det kunne tage sig ud.
  •  Joe Morris, founding director, Morris+Company, som fortæller om, hvornår det kan give mening at transformere en eksisterende bygning, og hvornår det ikke kan. I oplægget vil han tage udgangspunkt i projekter fra Morris+Company.
  • Olav de Linde, grundlægger og bestyrelsesformand, Ejendomsselskabet Olav de Lind, som fortæller, hvordan Ejendomsselskabet Olav de Linde fokuserer på, at både bygninger, materialer og historierne bag er vigtige at bevare. Olav de Linde giver indsigt i projekter, hvor grundstenen er genbrug, kvalitet og gode materialer – alt sammen for at skabe nyt liv i gamle bygninger.
  • En panelsamtale som undersøger konsekvenserne af den nye praksis omkring LCA, og som kigger på, hvordan man kan sammensætte nogle mere permanente og fremtidssikrede løsninger på problematikken. Panelet består af: Lars Autrup, direktør, Arkitektforeningen, Gitte Gylling Olesen, bæredygtighedsdirektør, COWI, Line Tellefsen, teknisk fagleder, Rådet for Bæredygtigt Byggeri, Lise Molander, sektionsleder, byggeri og anlæg, Teknologisk Institut.

Se hele talerrækken i programmet her

Vil du være med til at rykke på den grønne omstilling og nedbringe byggeriets klimaaftryk og udledninger? – tilmeld dig her