Gratis viden, inspiration, udstillinger og aktiviteter

På Building Green København den 2.-3. november kan du være med til 2 dage fyldt med ny viden og inspiration om bæredygtigt byggeri.

Du kan opleve 130 talere på 5 scener og mere end 175 udstillere af bæredygtige løsninger til byggeriet.  Du kan også besøge 3 specialudstillinger, BLOXHUBs område, udvide dit netværk med Matchmaking og meget andet.

Se det hele i programmet her. 

Stor udstilling og 3 specialudstillinger
Igen i år kan du opleve den store STARK-udstilling Bæredygtighed i praksis, der sætter fokus på bæredygtighed hos de små og mellemstore håndværker-virksomheder. Besøg også de nye udstillinger Build Biobased, hvor du kan se nærmere på biobaserede materialer, og Digitale løsninger af Proptech Denmark + Building Green, hvor du kan møde startups med nye teknologier og digitale løsninger.

Unik mulighed for netværk med Matchmaking 
I forbindelse med Building Green København får du en helt unik mulighed for at udvide dit netværk. Sammen med WE BUILD DENMARK, Enterprise Europe Network og Erhvervshusene introducerer vi Matchmaking, hvor du kan arrangere 1:1-møder og på forhånd planlægge dine netværksaktiviteter i Forum og online den følgende uge.

Besøg BLOXHUBs område
På BLOXHUBs område kan du møde BLOXHUBs ecosystem i form af medlemmer, der skaber bæredygtige løsninger, deltage i pop-up roundtables for at prøve en tværfaglig metode til at kickstarte en problemløsning eller blive klogere på, hvordan BLOXHUB kan hjælpe med at danne internationale relationer, der kan lede til forretningsmuligheder og skalering.

Læs om alle aktiviteterne, se programmet og udstillerne her

Har du husket at tilmelde dig? Hent din gratis billet her.