Oplev de nyeste bæredygtige løsninger til byggeriet

Nedtællingen til Building Green er i gang og i næste uge står 160 udstillere klar til at vise det nyeste inden for bæredygtigt byggeri frem.

I næste uge den 3.-4. november bliver Forum fuld af bæredygtighed, når Building Green København løber af stablen! Udover aktiviteter på de 5 scener fylder vi Forum med over 160 udstillere, der står klar til at vise deres grønne produkter og løsninger frem. Du kan se, mærke, prøve og opleve alle produkterne, og du er garanteret inspiration til bæredygtigt byggeri.

Der er masser at opleve – alt fra isolering, facadeløsninger, træ, varmesystemer, it-løsninger, solcellemoduler, brandsikring og meget andet. Vi ved, de alle er er i gang med at skabe en flot udstilling og står klar til at gå i dialog med arkitekter, ingeniører, entreprenører og alle interesserede i bæredygtigt byggeri.

SE ALLE UDSTILLERNE HER

TILMELD DIG GRATIS HER

Vil du også vise dine bæredygtige løsninger frem?

Der er næsten udsolgt af stande, men hvis du gerne vil have en stand i næste uge, kan du kontakte Sales & Relation Manager Henriette Engel hurtigst muligt på +45 2211 7015 eller på sales@buildinggreen.eu for at høre om de resterende mulighederne.