Bliv klogere på erfaringer med klimatilpasning og vandhåntering

På konferencen Build for Water den 6. & 7. december kan du høre om klimatilpasning i praksis og om spændende projekter fra Holland, England og Danmark. Her kan du blandt andet opleve Hollands første ambassadør for vand Henk Ovink.

Building Greens konference Build for Water bliver du klogere på erfaringer, der allerede er blevet gjort med klimasikring og får bud på konkrete løsninger. Du kan for eksempel høre om den nye bydel Aarhus NYE og høre en de førende stemmer i verden, når det kommer til vigtigheden af vand, der blandt andet var en del af Barack Obamas Presidential Hurricane Sandy Rebuilding Task.

 

Udnyt vandet og skab modstandsdygtige byer over hele verden

Henk Ovink er Hollands første ambassadør for vand, og han er en af de førende vandeksperter i verden. Han blev udpeget af den tidligere amerikanske præsident Barack Obama til at være med i den specielle task force, han nedsatte efter orkanen Sandy ramte den amerikanske østkyst i 2012. På konferencen kan du opleve Henk Ovink, der taler om hvordan hele verden bliver nødt til at tackle udfordringerne som kommer med de øgede vandmængder, og hvordan vi herigennem kan bruge vandet til at inspirere og løfte lokalsamfundet.

 

Helhedsorienteret vandhåndtering skaber værdi i bæredygtig byudvikling

Den nye Aarhus-forstad NYE er et byudviklingsprojekt med fokus på vandhåndtering, hvor der på sigt skal bo 15.000 indbyggere. Byen planlægges og realiseres med regnvandshåndtering og klimatilpasning som værdiskabende på flere planer. Alt regnvand bliver blandt andet opsamlet i rekreative regnvandssøer, som renses og bliver distribueret ud til toiletskyl og tøjvask i hele byen. Hør mere på konferencen, når Carsten Fjordback, udviklingschef for klimatilpasning & byudvikling, COWI, fortæller mere om projektet.

 

Lyder alt dette spændende og som noget der kunne have interesse for dig, så tilmeld dig allerede i dag

 

Læs mere om Build for Water her

 

Tilmeld dig her