Glæd dig til at opleve Lone Wiggers på dette års Building Green

Hør keynote speaker Lone Wiggers på Building Green København den 3. og 4. november 2021 – her giver hun sit eget perspektiv på den danske byggebranches udfordringer og muligheder.

Building Green bliver du blandt andet klogere på, hvordan vi mindsker CO2-udledninger fra byggebranchen og hvordan alt er forbundet – som en hjælp til at træffe de rette beslutninger og arbejde for en mere bæredygtig byggebranche. I tråd med årets tema kan du høre Lone Wiggers tale om arkitektonisk kvalitet og bæredygtighed, der går hånd i hånd.

Lone Wiggers, partner hos C.F. Møller

Lone Wiggers er uddannet arkitekt og har arbejdet hos C.F. Møller siden 1991. På Building Green giver hun dig sit perspektiv på den danske byggebranches udfordringer og muligheder i en nation, der er den 6. hurtigste af alle nationer til at nå planetens årlige overshoot-dato. Earth Overshoot Day er dagen, hvor vi har opbrugt den del af klodens ressourcer, som kan gendannes på et år. I år var denne dag den 26. marts for Danmark.

Du kan også høre om nogle af C.F. Møller Architects’ bæredygtige projekter. Lone Wiggers tager udgangspunkt i nuværende træbyggerier, som effektivt besparer CO2 i byggeriet i forhold til indlejret energiforbrug på byggematerialer. Hør for eksempel om BMU, der er det nye miljøministerium i Berlin på 51.000 m2, kontorbygningen i8 i München på 20.000 m2 og et statsligt kontorknudepunkt i Odense på 31.000 m2. Alle byggerier er bygget i massivt træ.

Tilmeld dig eventet gratis her.