Du kan i år sammensætte din egen oplevelse på Build In Wood

Build In Wood konferencen løber i år af stablen d. 21. & 22. maj i Docken, København. I år har vi 6 forskellige spor, så der er rig mulighed for at skræddersy eget program og gå i dybden med det du finder mest interessant. De 6 forskellige spor er Fire Security, Acoustics, Tall wood Buildings, Wood & Health, Life os Wood og Forest & Documentation.

Du kan læse mere om sporene nedenfor og resten finder du i programmet HER

Spor 2: Acoustics
Selvom lyd- og vibrationsproblemer i bygninger af træ kan være udfordrende, er der mange velfungerende bygninger af træ.
På dette spor kan du høre om den seneste research, krav og eksempler. Vi fokuserer på lydisolationens krav, klassifikationer og akustik i huse og bygninger af træ.

Spor 5: Life of Wood
Holdbarheden er hovedovervejelsen når der bygges med træ og manglen deraf har ofte været citeret som en af ”ulemperne” med træ. Hvis et byggeri af træ fejler, er det måske mere relateret til en fejl i konstruktionen end i materialet. Dette spor introducerer dig til løsninger med træ i byggeriet og hvordan træ udvikler sig på udendørsfacader.

Spor 6: Forest & Documentation
Træ er en vedvarende kilde der spiller en vigtig rolle i FN’s verdensmål. På dette spor, vil følgende spørgsmål blive uddybet: Hvad er status på skovområderne i Danmark og verden? Hvilken rolle spiller certifikationerne og hvad skal vi overveje når vi vælger materialer?

Lyder det interessant? Tilmeld dig her