Building Green: Byggeriet i det bæredygtige byrum

Sommerferien står for de flestes vedkommende for døren. På Building Green-fronten arbejdes der på at lægge de sidste detaljer for programmet og aktiviteterne på sin rigtige plads.

Building Green glæder sig til at lancere det fulde program for hovedscenen og seminarrækkerne, der ligesom de forgående år indeholder debatter og højaktuelle indlæg, tilrettelagt i samarbejde med eventets mange partnere. I år vil hovedscenen byde på aktuelle indlæg – i høj grad fra topnavne i arkitektverdenen på nationalt og internationalt niveau. Herudover afvikles der tre forskellige seminarrækker for Building Greens besøgende. I  år er seminarrækkerne opdelt i VIP-Discussions, Learning Sessions og Sponsor Talks.

I 2016 rækker temaet en tand længere ud end alene at fokusere på bæredygtige bygninger, men sætter det også i sammenhæng med byrummet med overskriften:

BYGGERIET I DET BÆREDYGTIGE BYRUM

KEYNOTES300-nyBuilding Greens keynotes, der gæster hovedscenen 2. og 3. november 2016 understøtter temaet bl.a. med emner som “Social Infrastructure“, præsenteret af Jacob Lange fra BIG, og Julien De Smedt, JDS/JULIEN DE SMEDT ARCHITECTS (BE) stiller skarpt på emnet med overskriften “The City of Tomorrow”. Desuden vil Prof. Dr. Michael Braungart fra EPEA International Umweltforschung GmbH (DE) præsentere “Cradle to Cradle – A Building like a Tree, A City like a Forest”.

På VIP-Discussions tager Building Greens partnere  politiske/ideologiske emner op til diskussion. Det bliver i form af debatter og indlæg og afholdes på tværs af samarbejdspartnerne.
Building Greens partnere vil på Learning Sessions bl.a. præsentere konkrete metoder/materialer/emner med ekspertindlæg – omdrejningspunktet er produkt, teori og praksis. Det er her, at de besøgende kan hente værktøjer og inspiration til deres interesser og fagområde. Building Greens sponsorer vil bringe interessante og nyhedsrelaterede indlæg på Sponsor Talks.

Hold øje med hjemmesiden for opdateringer og nyheder.
Du kan også tilmelde dig Building Greens nyhedsbrev – så sørger vi for at holde dig opdateret.