Gratis byvandringer og inspirationsture i Aarhus

Byvandringer og inspirationsture i Aarhus til Building Green

Til Building Green Aarhus den 25.-26. marts kan du deltage på flere forskellige byvandringer og inspirationsture rundt omkring i Aarhus.

Vil du med på tur i Danske Banks nye kontordomicil? Vil du have et unikt indblik i byudviklingen i Sydhavnskvarteret i Aarhus? Og vil du opleve Danmarks måske største udstilling af FSC-certificerede tropiske træarter? Så kom med på byvandringer og inspirationsture, når der er Building Green i Aarhus. Du kan læse mere om de forskellige ture herunder og i programmet.

Tilmeld dig Building Green gratis. 

Byens Netværk: Besøg til Danske Banks nye kontordomicil – 25. marts kl. 15
Arkitema Architects har tegnet et nyt domicil til Danske Bank i Sydhavnskvarteret i Aarhus. Byens Netværk arrangerer et besøg til den nye Danske Bank-bygning med et oplæg om, hvordan man knytter an til den kommende vitale bydel i Sydhavnen.

Frank Dam Hansen, erhvervsdirektør, Danske Bank | Realkredit Danmark
Kim Risager, partner og arkitekt MAA, Arkitema

Turen kræver forhåndstilmelding via: Tilmelding

Der er begrænsede antal pladser (max 50 personer)

Aarhus Kommune: Byvandring i Sydhavnen – 25. og 26. marts kl. 14-16
Sydhavnskvarteret er både noget nyt, gammelt, lånt og blåt. Tæt på Centralværkstedet og Building Green kan du opleve nogle af de mange eksempler på bæredygtige byudviklingsløsninger og få et unikt indblik i mange af de udfordringer og muligheder, som byudviklingen af Sydhavnskvarteret rummer.

OBS: Turen kræver forhåndstilmelding. Tilmeld dig her: Byvandring
Mødested: Go Green with Aarhus-standen

Oplægsholdere: Michael Tolstrup, afdelingsleder hos Arealudvikling og Almene Boliger, Aarhus Kommune
Marc Sejr Eggen, projektleder hos Kulbroen
Guide og vært: Stine Sparrewath, Sekretariatet for Klima og Grøn Omstilling hos Aarhus Kommune

FSC: Inspirationstur til Kulbro View ved Kulbroen i Aarhus – 26. marts kl. 11.15-12.30
Se og hør historien om Danmarks største udstilling af tropisk træ. Deltag i fagtur til Kulbro View (www.kulbroview.com) ved Sydhavnen i Aarhus og oplev Danmarks måske største udstilling af FSC-certificerede tropiske træarter. På fagturen kan du møde FSC Danmarks netværk for bæredygtigt tropisk træ, høre historien om udsigtsplatformens tilblivelse, og se hvordan de 17 forskellige træarter på platformen klarer sig på tredje år. Kulbroens Venner vil ved samme lejlighed give dig en introduktion til byudviklingen i Sydhavnsområdet. En række af partnerne bag projektet vil være til stede til netværk og en god snak om bæredygtigt træ.

Du kan tilmelde dig her.

Praktisk info:
• Der er afgang fra Building Green kl. 11.15 (mødested er cafeen i teltet), hvorefter vi går i samlet flok mod Kulbro View, som er 5 min til fods fra eventen
• Husk praktisk tøj, da det meste af turen foregår udendørs
• Der vil være snacks, vand og kaffe/te
• Tilmeldingsfrist er 19. marts kl. 12.00
• Arrangementet slutter kl. 12.30