Hør om nye banebrydende boligprojekter

Oplev nye projekter på Building Green - The Farmhouse og The Urban Village Project

Hvordan kommer vi til at bo i fremtiden? Hvordan ser fremtidens bæredygtige boliger ud?

Med årets tema ”Bæredygtige fællesskaber” i fokus har Building Green sat nogle af de mest banebrydende og nytænkende projekter på programmet. Begge projekter prøver at løse fremtidens boligkrisen og stigende urbanisering og de kan ændre den måde vi bor på i fremtiden.

Deltag gratis på Building Green den 30.-31. oktober og hør mere om projekterne.

 

The Farmhouse af Chris Precht

The Farmhouse er et urbant højhus, hvor dyrkning af fødevarer er integreret i bygningen og placeret side om side med boligerne. Det er den tidligere Penda-grundlægger Chris Precht, der står bag the Farmhouse. Du kan møde østrigske Chris Precht på Building Green den 30. oktober, hvor han taler om ‘The next Tenth of a Second’ og om vigtigheden af arkitektur og design de næste årtier.

Læs mere om The Farmhouse her.

 

The Urban Village Project af EFFEKT og SPACE10

Du kan også høre om et andet banebrydende projekt, der kan ændre den måde, vi bor på i fremtiden. The Urban Village Project er en vision af EFFEKT og SPACE10, der samler flere generationer i fællesskab og inkorporerer fælles hverdagsaktiviteter. Det særlige ved projektet er blandt andet, at det bygges i et fleksibelt træmodulsystem, der kan præfabrikeres, samles på stedet, skilles ad og genbruges. Byggesystemet er skalerbart og passer ind alle steder. På Building Green kan du møde Kasper Benjamin Reimer Bjørkskov fra EFFEKT, der vil fortælle meget mere om projektet.

Læs mere om The Urban Village Project her.

 

Vil du høre mere om fremtidens bæredygtige boliger?

Den 30. og 31. oktober mødes byggebranchen i Forum for sammen at udveksle viden, inspirere hinanden og diskutere fremtidens bæredygtige byggeri. Hvordan kan vi stå sammen for et grønnere byggeri?

Tilmeld dig gratis

Se hele programmet