På Building Greens nye event Build for Water skaber vi sammen forandring

Klimatilpasning stiller store krav til byggebranchen, og det har aldrig været mere aktuelt at samles og blive klogere på fremtidens arkitektur. Derfor inviterer Building Green til den nye konference Build for Water den 6. og 7. september 2021.

Build for Water kan du møde nogle af de ledende fagfolk, der deler viden om klimatilpasning af byer og giver konkrete eksempler på deres arbejde med at imødekomme fremtidens ændrede vandmønstre.

Her bliver der blandt andet sat fokus på:

–          Hvordan vi klimatilpasser vores byer til de rigtige vandmængder.

–          Hvordan vi skaber den bedste byudvikling med inddragelse af vandets veje.

–          Hvordan vi undgår at bygge os til yderligere udfordringer, der lader svære beslutninger være op til efterfølgende generationer.

Få et bredt indblik i vandmængder, arkitekturens rolle, klimatilpasning og finansiering – tilmeld dig konferencen her.

Vær med som samarbejdspartner eller få synlighed som leverandør

Det er nemmere at skabe forandring, når vi står sammen. Derfor arbejder Building Green tæt sammen med partnere i branchen. Skal det være dig og din organisation? Er du interesseret i et samarbejde, kan du skrive til Ditte Rosenquist på dr@buildinggreen.eu

Leverer du løsninger til klimatilpasning? Du kan eksponere dine produkter i forbindelse med konferencen, og dermed vise dem frem til byggebranchen. Kunne du have interesse i dette, kan du kontakte Thomas Klindt på tk@buildinggreen.eu