Transformation og træbyggeri i fokus på Build in Wood

I næste uge mødes mere end 300 træentusiater for at netværke, dele viden og udforske de nyeste tendenser inden for træbyggeri i The Plant Cph. Hvis du ikke allerede er tilmeldt, er det ved at være sidste chance. 

Træ som materiale kan med fordel anvendes til transformationsprojekter. Vi bygger for meget nyt, og det er et must, at vi bliver bedre til at transformere eksisterende bygninger og til at genanvende træ i byggeriet.

Build in Wood den 22.-23. maj kan du blandt andet være med til at dykke ned i træ som materiale i transformationsprojekter, du hører hvorfor træ er fordelagtigt i sådanne projekter, og du bliver præsenteret for initiativer i branchen, der ser på, hvad der skal til for at vi kan genanvende meget større mængder træ i byggeriet.

Du kan blandt andet glæde dig til at høre:

Transformative expansions 

Sauerbruch Hutton er en af Tysklands førende tegnestuer inden for bæredygtighed, træ og transformation, og de har stået bag mange spændende transformationsprojekter med træ. Vera Hartmann tager dig med gennem nogle af deres mest succesfulde transformationsprojekter. Du kommer blandt andet til at høre om bæredygtighed, integration af den eksisterende bygning som grundlag for udvidelser og design af eksisterende bygninger.

Vera Hartmann, architect, partner, director, Sauerbruch Hutton 

Træ i transformation: Fra fabriksbygning til boliger 

Hør mere om det spændende transformationsprojekt Fabers Fabrikker, hvor træ er det primære byggemateriale – i både konstruktion og isolering. Det valg har sammen med det arkitektoniske ‘hus i hus’-koncept gjort det muligt at skabe billige og sunde boliger samtidig med at kulturarven bevares. I stedet for at renovere hele den gamle fabrik vil store dele af den gamle fabrik komme til at stå som den er. Det er kun de bygningsdele, der er i kritisk stand i forhold til bygningens levetid der bliver renoveret.

Mads Møller, stiftende partner, arkitekt MAA, Arcgency 

Se hele det spændende program her.

Læs mere og tilmeld dig her.