Har din virksomhed bæredygtige løsninger til byggeriet?

Den 1. & 2. november slår Building Green for 7. gang dørene op til byggebranches vigtigste bæredygtige event.
Mere end 7300 gæster besøgte Building Green ved sidste afholdelse i november i Forum, hvilket bevidner, at eventen har slået sig fast, som en must attend blandt beslutningstagere – arkitekter, bygherrer, entreprenører og ingeniører mv. fra den private såvel som den offentlige sektor – i byggebranchen.

Building Green er to dage spækket med den nyeste viden, der præsenteres på scenerne af branchens dygtigste internationale og nationale profiler, aktiviteter som Building Innovation, professionel speeddating og meget mere. Udover de mange spændende aktiviteter finder man i udstillingen de nyeste bæredygtige produkter og løsninger til byggeriet.

_28a6127Interessen for at udstille på Building Green har gennem årene været støt stigende. For virksomhederne er det den rigtige platform og det helt rigtige publikum, når nye bæredygtige og/eller energieffektive løsninger, produkter eller metoder skal demonstreres. Din virksomhed har mulighed for at være en del af Building Green og møde byggebranchens nøgleaktører. Det er en unik chance for at hilse på den målgruppe, der skal sikre vækst i din forretning. Se besøgsprofilen fra 2016 her.

Som udstiller profileres din virksomhed på udstillingen med stand og bliver og markedsføres med online profilering og mulighed for yderligere deltagelse på vore platforme, der retter sig direkte mod byggeranchen – annoncering i det officielle eventmagasin, online udstillerkatalog, skærmeksponering på scenerne under afholdelsen mv.

Building Green eksisterer i kraft af troværdighed og renommé som stedet, hvor besøgende kan få viden om den seneste udvikling inden for bæredygtighed og energieffektivitet. Derfor værner vi meget om kvaliteten – herunder naturligvis også kvaliteten af Building Greens udstillere. Vi beder derfor alle potentielle udstillere om, at beskrive deres udstillede produkter i den store brede ramme, som bæredygtighed og energieffektivitet er. På den måde sikrer vi også vore udstillere, at de bliver en aktiv del af en event, der holder fokus på det, det hele handler om: Bæredygtigt og energieffektivt byggeri.

Vil du vide mere om mulighederne for at blive en del af Building Green,
da kontakt Michael Bering, mailto:salg@buildinggreen.eu tlf. 4195 1404.

Building Green afholdes næste gang 1. & 2. november 2017 i FORUM. Der er Gratis adgang for besøgende http://www.buildinggreen.eu