Grønt forår i Aarhus

Vis din bæredygtighed og kom med på Building Green Aarhus 3. & 4. april, når Centralværkstedet fyldes med løsninger og ideer til byggeriet!

Building Green i Aarhus glæder sig til at slå dørene op for bæredygtig vidensdeling, netværk og udstilling med visionen om at gøre byggebranchen bæredygitigere!

Standene og oversigt kan ses og bookes her, men skynd dig – de ryger hurtigt, da eventen er lige om hjørnet!
Udstillerne fremviser alt lige fra armaturer til isolering, og danner rammerne for Aarhus-eventen – tredje år i træk! Vi glæder os til at byde dem velkommen endnu engang, og måske du vil tage del i Building Green med os? Kontakt os i dag!

Building Green er blevet et betydningsfuldt forum for flere arkitekter, bygherre og bygningskonstruktører, som har fået øjnene op for, at de både kan få inspiration og gå i dialog med de mange virksomheder, der udstiller. Building Green vil fortsat skabe rammerne for at fremme udviklingen af det bæredygtige byggeri.
Se besøgsprofil her.

BESØG OS
Husk, at det er gratis at besøge Building Green Aarhus. Har du planlagt dit besøg på Building Green Aarhus i næste uge? Aktiviteterne er mange og dagene er få, derfor råder vi til at tilmelde sig på forhånd og udvælge dit program.

Se program og tilmeld dig nu!

Dokumentation af udstillerne
Building Green er stedet hvor folk i byggebranchen kan stifte bekendtskab med den seneste udvikling inden for bæredygtighed. Derfor værnes om kvaliteten af vores udstillere.
Alle udstillere bliver bedt om at dokumentere deres bæredygtige produkter eller løsninger, de fremviser på eventen. Udfyldte dokumentationer fra forgående år kan ses her.