Gehl-partner på Building Green: Sådan skaber vi bæredygtigt byliv

Building Green i Forum nærmer sig med et ambitiøst program med store navne og interessante debatter. Kristian Villadsen, partner i Gehl Architects, er en af hovedtalerne. Han vil afsløre fremtidens bæredygtige løsninger og fokusere på en række verdensomspændende projekter.

Byer for mennesker. Det er tilgangen hos Gehl Architects, som er kendt og respekteret verden over for sine mange byudviklingsprojekter. Med Jan Gehl og Helle Søholdt i spidsen har byrumseksperterne i dag kontorer i både København, New York og San Francisco.

– Vores speciale er at forbedre byrum rundt om i verden. Når vi påvirker byens form, ændrer det folks liv og måder at leve på. Vi etablerer rum, hvor der er plads til mennesker og deres behov, forklarer Kristian Villadsen, partner og arkitekt MAA hos Gehl Architects.

– De fleste vælger en livsstil, som er baseret på, hvad der er mest bekvemt, nemt og tilgængeligt i hverdagen. Vi er nødt til at skabe byer, hvor det mest bekvemme, nemme og tilgængelige også er det mest sunde, bæredygtige og den bedste måde at leve på – så simpelt er det, fortsætter han.

Registrer dig til Building Green København i dag!

Hvordan ser fremtidens byrum ud?
Kristian Villadsen vil på Building Green præsentere en række verdensomspændende projekter, som Gehl Architects har været og er involveret i. Samtidig vil fremtidens byrum og den teknologiske udvikling blive sat under lup.

– Fremtidens mobilitet er en omdiskuteret størrelse i øjeblikket. Hvordan kommer f.eks. selvkørende biler til at påvirke vores byer og gader, hvor vi allerede nu har accepteret biler som en del af byrummet? Det er en interessant diskussion, som jeg gerne vil sætte skub i.