I næste uge går det løs på Build for Biodiversity!

Gør som 300 af dine branchekollegaer og vær med på Build for Biodiversity den 13. & 14. marts i næste uge.

På konferencen Build for Biodiversity den 14. & 15. marts får du ny viden til, hvad der sker i branchen, og hvordan vi kan hjælpe hinanden videre i forhold til at løfte og strategisk arbejde med urban biodiversitet. Derudover får du inspiration til forskellige tilgange og brugbare værktøjer til arbejdet med biodiversitet.

I næste uge går det løs! Gør som 300 af dine branchekollegaer og tilmeld dig konferencen. Tilmeld dig her og vær med i næste uge.

Skal vi indstille os på et nyt forhold til naturen, og hvordan fordrer vi dette paradigmeskifte?
På konferencen kan du høre 2 spændende indlæg om hvordan vi skal indstille os på et nyt forhold til naturen. Du kan blandt andet høre et indlæg med Karen Marie Fisker Langkjer, associeret partner, leder af LYTT Bæredygtighed, LYTT Architecture og Anne Hartvig Mogensen, associeret partner, LYTT Architecture, når de taler om paradigmeskiftet i vores naturopfattelse.

Derudover holder Jakob Sandell Sørensen, landskabsarkitekt og associeret partner i Schønherr et spændende indlæg om landskabsartikturernes rolle i forhold til vores naturopfattelse.

Læs spændende interviews 

Inden konferencen kan du også læse en masse spændende talerinterviews med talerne på årets Build for Biodiversity. Du finder alle interviews her.

Du kan også se en lille video med Rasmus Vincentz fra Habitats og Mette Bue Lorentzen fra Byblomst om hvorfor du skal tilmelde dig konferencen. Se den her. 

 

Tilmeld dig nu og vær med den 14. & 15. marts

Læs mere om konferecen