Bliv klogere på innovation og iværksætteri på Building Green

På den nye Innovation Stage kan du høre spændende startups, der fortæller om deres grønne ideer, og talere, der fortæller om behovet for innovation og hvilke barrierer der findes. Book din billet i dag til Building Green København den 3.-4. november.

 

En vigtig del af den bæredygtige omstilling i byggeriet er, at vi husker innovationen. Derfor har vi fokus på netop iværksætteri på Building Green. På Innovation Stage kan du høre mange spændende start-ups fortælle om deres ideer og virksomheder, og hvordan de vil være med til at skubbe til den grønne omstilling i byggebranchen. Derudover kan du høre spændende talere fortælle om behovet for innovation, hvilke barrierer der findes, hvordan du kommer fra idé til forretning, og hvordan du kommer godt i gang som iværksætter.

 

Programmet bygget op om fem temablokke samt præsentationer fra start-ups og finder sted begge dage fra kl. 9.30-11.00 og igen kl. 13.30-15.00.

 

– Status på innovation i byggebranchen
– Udfordringer for en innovativ byggebranche
– Fra idé til forretning
– Tech Match – forbindelser og netværk
– Finansiering – kom godt i gang!

 

Se hele programmet for Innovation Stage på vores hjemmeside.

 

Vil du også gerne opleve den nye Innovation Stage eller nogle af de mange spændende keynote speakers, debatter eller andre nye tiltag på eventet, så gå ind på vores hjemmeside og læs mere om Building Green København.

 

Det er helt gratis at deltage, så husk at tilmelde dig i dag.

 

Læs mere om Building Green her.

 

Tilmeld dig gratis her.