Building Green sætter fokus på nye bæredygtige projekter i Aarhus-området

Building Green sætter fokus på nye bæredygtige projekter i Aarhus-området

Programmet til Building Green Aarhus indeholder blandt andet arkitekter, ingeniører og bæredygtige frontløbere, der står bag spændende og nytænkende projekter i lokalområdet.

I sidste uge lancerede Building Green programmet til afholdelsen i Centralværkstedet i Aarhus den 25.-26. marts. Har du set det?

Du kan for eksempel høre Hanne Tine Ring fra Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma, der står bag det nye p-hus i træ i Aarhus, og Levi Dørken fra tegnestuen Flæks, der arbejder på en ny bydel i Hou.

TILMELD DIG GRATIS NU

SE HELE PROGRAMMET

 

Danmarks første parkeringshus i træ – i sydhavnskvarteret i Aarhus

Open Platform, JaJa Architects, RAMA og Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma er virksomhederne bag et helt nyt træ-parkeringshus i Aarhus.

P-huset bliver Danmarks største enestående trækonstruktion, og det vil bidrage til målet om en CO2-reduktion på vej mod Danmarks klimaneutralitet. Området Sydhavnen i Aarhus er i en rivende udvikling lige nu, og det nye p-hus bliver en stor del af fremtiden i bydelen.

På scenen til Building Green kan du opleve Hanne Tine Ring, der er bæredygtighedsingeniør i Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma, hvor hun tager et kig i bæredygtigheds-krystalkuglen. Du får også hendes bud på projekter og materialeinnovationer til den næste generation af bæredygtigt byggeri.

Tilmeld dig gratis og hør Hanne Tine Ring tale om fremtidens efterspørgsel.

 

Ny bydel med fokus på bæredygtighed i Hou ved Odder

Fællesskab er lig med bæredygtighed, hvis man spørger Flæks Arkitekter, der tænker fællesskab og bæredygtighed ind i alle deres projekter. Deres påstand er, at når vi rykker sammen og kommer hinanden ved, bruger vi færre ressourcer og styrker relationer. Det er i høj grad bæredygtigt – både i forhold til miljøet, pengepungen og for os som mennesker.

Sammen med Domis står Flæks for en ny bydel i Hou ved Odder ud fra mottoet “mennesker før bygninger”. Bydelen har fået navnet Færgebyen og har fokus på det gode fællesskab og et aktivt liv for alle beboere. Færgebyen tager også udgangspunkt i 3 af FN’s verdensmål.

Hør Levi Dørken, Co-founder i Flæks, tale om bæredygtighed og fællesskab, Færgebyen i Hou og hvordan bæredygtighed kan gøres meningsfuldt for alle.

Vær med og bliv klogere på mainstream bæredygtighed.