Book stand på Building Green Aarhus 2018 i dag

Første afholdelse af Building Green Aarhus fandt sted i foråret med næsten 70 udstillere og mere end 2400 besøgende. Se her fordelingen af besøgsprofilen på Building Green Aarhus 2017. Anden afholdelse af den jyske udvidelse vil blive afholdt 18. & 19. april 2018 i Centralværkstdet+Smedien – sikre en plads i dag!

Building Green i Aarhus glæder sig endnu en gang til at gøre bæredygtig videndeling og netværksbygning lettere for hele Danmarks grønne byggemiljø, og fremvise en udstilling med de vigtigste bæredygtige løsninger og produkter, når dørene åbnes den 18. & 19. april i Centralværkstedet+Smedien.

Over 50% af standene på Building Green Aarhus er booket, og vil du ikke gå glip af to dage fyldt med netværk og videndeling i den danske byggebranche, så slå til i dag! Book her.

Der vil igen år være et skarpt 2-dages program med en række keynotes, der er kommet til Aarhus for at inspirere og vidensdele med de besøgende om bæredygtigt byggeri.

Building Green er blevet et betydningsfuldt forum for vidensdeling og netværk. Flere arkitekter, bygherre og bygningskonstruktører har fået øjnene op for, at de både kan få inspiration og gå i dialog med de mange virksomheder, der udstiller. Building Green vil fortsat både skabe rammerne for udstilling, keynote oplæg og netværksområder.