Belimo A/S

Thomas Helstedsvej 7
8660 Skanderborg
Telefon:
86 52 44 00
E-mail:
Hjemmeside:

Belimo A/S leverer nyskabende og intelligente løsninger. Vi sætter barren højt, og det sikrer dig, at du altid får den bedste løsning inden for regulering af luft og vand. Vores produkter/komponenter giver dig driftssikkerhed, kvalitet og en maksimal energibesparelse.

Vi leverer, servicerer og yder professionel rådgivning om alt inden for regulering og styring af luft og vand. Vi har siden 1981 været en uafhængig dansk agent for Belimo AG, der er førende på markedet inden for spjældmotorer, ventiler og ventilmotorer. Herudover har Belimo A/S også forhandlingen af Thermokon produkter.

I Belimo koncernen sætter vi nye standarder inden for regulering og styring af luft og vand. Derfor har vi innovation højt på dagsordenen, så vi altid kan give vores kunder det nyeste og de bedste løsninger inden for vores område. Det sikrer, at vores kunder altid får innovative kvalitetskomponenter.

Vores kompetente team har en stor specialviden inden for energirigtige og intelligente løsninger til regulering af luft og vand. Vi er altid klar med rådgivning sparring og vidensdeling for at sikre, at vores kunder får den optimale løsning. Det gælder for alle – uanset om man arbejder med projektering, installation eller drift/vedligehold.

Vi tilbyder dag til dag levering – fragtfrit til alle erhvervsadresser. Og da vi leverer robuste, gennemtestede produkter, kan vi give 5 års garanti på alle produkter.

Se mere om Belimo A/S og det omfattende program af produkter og løsninger, der giver ekstra fordele – Se mere på belimo.dk

Specialer:
Ventiler, ventilmotorer samt spjældmotorer i høj kvalitet, der sikrer øget komfort, sikkerhed og energioptimeret drift i alle typer af bygninger og produktionsvirksomheder.

 


Udgivet af Belimo A/S