Belimo A/S

Spar mange montørtimer på HVAC-anlægget

Ingen reguleringsventiler. Ingen indregulering af anlægget. Bare monter Belimos elektroniske trykuafhængige ventiler.

Så har du sikret det ønskede flow – uanset om vandtrykket i anlægget ændrer sig ved lav- eller spidsbelastning. Der skal blot monteres én enhed, der tilmed er nem at indstille.

Vær sikker på det korrekte flow med Belimos elektroniske, trykuafhængige flowventiler
4 funktioner i én ventil:
Måling, styring, afbalancering og lukning
Den elektroniske trykuafhængige ventil fra Belimo forener fire funktioner i én enhed.

  • Måling: Den indbyggede flowmåler sikrer, at du altid ved, hvordan flowet er gennem ventilen.
  • Styring: Ventilen holder flowet konstant – uanset om trykket i anlægget falder. Det kan f.eks. være ved spidsbelastningsperioder. Du har altid pålidelig styring af dit anlæg.
  • Afbalancering: Fordi ventilen er trykuafhængig, har du ikke brug for afbalancering af anlægget. Det klarer de elektroniske flowventiler automatisk. Du sparer både ekstra reguleringsventiler og montørtimer til at afbalancere anlægget.
  • Lukning: Belimos kugleventiler – som er centrale i flowventilerne – er absolut tætlukkende. Tilmed er de selvrensende, så de bliver ikke utætte af kalk og smuds i vandet. Selv efter flere års brug lukker de lige så tæt, som da de blev testet på fabrikken i Schweiz.

Nem at montere, nem at sætte i drift
Den elektroniske trykuafhængige flowventil er nem at montere. Dels er flowventilen én samlet enhed med flowmåler, motor og ventil. Og dels sker indreguleringen og afbalanceringen af anlægget automatisk. Dermed får du samme høje effektivitet ved montage og implementering, som du får ved driften.

Du kan tilmed få dine flowventiler leveret som monteringsklare moduler – monteret med afpassede rørlængder og rette kabellængder og -stik. Det sparer flere montørtimer på byggepladsen og minimerer spild af ressourcer.

Vi kalder det ”customised products” – du kan læse mere om det her.

Læs mere om Belimos elektroniske, trykuafhængige ventiler på belimo.dk.