Belimo A/S

SelectPro giver dig overblik over både ventiler, aktuatorer og sensorer

Belimo SelectPro er et nemt pc-program, der hjælper dig med præcis dimensionering og valg af ventiler, aktuatorer/spjældmotorer og – i den seneste version af SelectPro: sensorer.

Du kan bruge SelectPro uanset om du skal finde en erstatning til en komponent, der skal udskiftes, eller du projekterer et nyt anlæg. Belimo RetroFIT-funktioner er nemlig integreret i SelectPro.

SelectPro gør det nem at finde den eller de komponenter, du skal bruge. Du skal blot udfylde nogle applikationsspecifikationer – er det til vand eller luft, hvor stor kapacitet osv. – så får du overblik over de ventiler, motorer og sensorer, du skal bruge.

Alle produktinformationer i én ZIP-fil
Du kan gemme de udvalgte komponenter i et projekt, så du bevarer overblikket til næste gang, du vil kigge på det. SelectPro indeholder desuden alle nødvendige fakta – datablade, referencedokumenter m.m. – så du har alle informationer ved hånden. Og der er en praktisk Medie-download-funktion, som samler de informationer, du ønsker – også for alle komponenter i hele dit projekt – i en ZIP-fil, som du kan bruge i din egen dokumentation eller sende videre til samarbejdspartnere.

Hent SelectPro gratis
Så hvis du sidder som ingeniør eller entreprenør og skal arbejde med eller designe HVAC-anlæg, bør du hente Belimo SelectPro-program til din pc.

Læs mere om Belimo SelectPro – og hent programmet – her