Helt nye prisbelønnede og pålidelige rumsensorer fra Belimo

Belimo_rumsensorer

Nu kommer en helt ny generation af rumsensorer på det danske marked. Rumsensorer som både har godt design, direkte integration med bus-protokoller og nem montage. Det er Belimo i Skanderborg, der nu har helt nye prisbelønnede rumsensorer på lager.

Elegant og tidløst design

Prisen er en Red Dot Award, som Belimos rumsensorer har fået for deres elegante og brugervenlige design. Et design, der på én gang gør rumsensorerne elegante, diskrete og tydelige at aflæse. Blandt andet takket været det store ePaper touch display, som kan konfigureres til de specifikke målinger, der er behov for – og som sensoren registrerer. Det kan f.eks. være temperatur, luftfugtighed, CO2-niveau eller kombinationer af disse.
Læs mere om design og betjening af Belimo rumsensorer her

Nem integration med bus-kommunikation

Både montør og bygningsansvarlig får også høj brugervenlighed. Det er nemlig nemt at indstille sensoren via en app på en smartphone, som sensoren kommunikerer trådløst med. Belimos rumsensorer kan også nemt integreres med HVAC-anlægget og hele BMS’en, fordi de kommunikerer i de mest almindelige bus-protokoller; BACnet, Modbus og MP Bus.

Schweizisk præcision i alle detaljer

De nye rumsensorer kunne lige så vel have fået en pris for deres teknologi og pålidelighed: Nemme at montere og tilslutte. Nemme at indstille og integrere i HVAC-anlægget og bygningens BMS. Og tydelige at aflæse. Der er virkelig tænkt på at optimere alt fra montage til den daglige komfort. Belimos nye rumsensorer er er smukt udtryk for schweizisk præcision og ingeniørkunst.
Læs mere om detaljerne i udviklingen af de nye sensorer her

Kontakt Belimo på tlf. 86 52 44 00 eller info@belimo.dk, hvis du vil vide mere om de mange fordele ved Belimos nye prisbelønnede rumsensorer.