Få opdateret din viden om HVAC-anlæg

Belimo Skolen

”Hvordan er det nu lige, det er?” Hvis du nogensinde stiller dig selv det spørgsmål, når du ser på HVAC-installationer, bør du måske se på Belimos nye samling af faglig viden. Belimo Skolen er et nyt tiltag fra Belimo, der har produceret en række undervisnings-videoer og -forløb om HVAC-anlæg, -optimering og -komponenter.

En skole med lærerige videoer

Under overskriften ”Belimo Skolen – Undervisning og træning” finder du både basal og dybdegående viden om, hvordan du dimensionerer og optimerer HVAC-anlæg. Belimo Skolen har to dele: Dels en række online-videoer der gennemgår grundlæggende emner om f.eks. både trykafhængige og trykuafhængige ventiler, viden om optimering og lavt delta-T-syndrom m.m. Videoerne er mellem 10 og 20 minutter lange, og du kan selv vælge, hvilke videoer du vil se – i det tempo og den rækkefølge der passer dig.

Du får genopfrisket din faglige viden, og samtidig samler du sikkert nogle detaljer op, som enten er udviklet, siden du begyndte i faget, eller som du måske havde glemt. Videoerne er på engelsk, og de er alle forsynet med danske undertekster.

Tag mere dybdegående forløb

Desuden indeholder Belimo Skolen en samling af web-baseret undervisning. Her er foreløbig tre forløb på en time eller mere, hvor du kommer godt og grundigt rundt i specifikke emner. Det gælder energiventilen og de mange muligheder for styring og optimering den giver. Du kan lære om bus-protokoller og -kommunikation. Og du kan komme i dybden med termiske energimålere, og hvad de kan betyde for komfort og styring af HVAC-anlæg.

Den web-baserede undervisning er tilrettelagt, så du kan følge forløbene, som det passer dig og din hverdag. Du kan f.eks. holde pause, og vende tilbage på et senere tidspunkt, hvis du ikke har tid til at tage hele modulet i én omgang.

De web-baserede undervisningsforløb er på engelsk. De kræver, at du logger ind med e-mail, så systemet ved, hvor langt du er kommet. Du vil ikke blive bombarderet med reklame-mails bagefter.

Læring fra den globale markedsleder

Belimo er førende på teknologier omkring HVAC-systemer, så det er naturligt at dele ud af denne viden. Der findes allerede en række artikler på belimo.dk, men den vidensbank er nu udvidet med Belimo Skolen. Du finder Belimo Skolen under Support på Belimos hjemmeside – eller ved at gå direkte ind på belimo.dk/belimo-skolen-undervisning-og-traening.