En manifold, du nemt integrerer i bygningens BMS

Belimo Manifold er lige til at integrere i BMS-systemet. Både manifold og de elektriske ventilmotorer i energifordeleren er som standard lavet til at køre flere af de gængse bus-protokoller – Modbus, BACnet og MP Bus. De kan dermed kommunikere direkte med langt de fleste BMS-systemer.

Meget høj energieffektivitet

Når energifordeleren kobles direkte i bygningens BMS-system, er det nemt at overvåge og styre driften. Og dermed optimere bygningens energieffektivitet. I forvejen giver Belimos tætlukkende kugleventiler og effektive elektriske ventilmotorer en optimal udnyttelse af energien. Du får hurtige reaktionstider, præcise positioner og ventiler, der lukker helt tæt, så der ikke tabes energi.

Belimos kugleventiler er selvrensende, så kalk og smuds i vandet sætter sig ikke på ventilen, Derfor lukker de lige tæt selv efter mange års drift.

Regulerbar energifordeler

En yderligere fordel ved Belimos Manifold er, at den er regulerbar. Ventilerne er ikke blot on/off. Det betyder blandt andet en jævne drift, der reducerer sliddet på installationen. Og risikoen for at løsningen står og pendler er minimeret.

Få mere at vide om fordelene ved Belimos Manifold hos Belimo Danmark. http://www.belimo.dk.